miércoles, 25 de marzo de 2015





 Menta amb llimona.

Avui  és el teu aniversari ,segur que trucarà! És el primer pensament al despertar i desfas els llençols, et tombes d’un costat a l’altre i fas volar coloms.i esmotzes un café penjat damunt del mar, tens una vista de la platja i del camí llarg del mar, on els estiuejants fan la seva passejada  per buscar un lloc a la platja on oferir-se a les carícies i besades de colors  i penses que el mar és tot teu, la mirada ho abasta tot. Fas un café i demanes un croissant, amb gust de xocolata acabat de treure del forn i de cop també  absorbeixes el blau turquesa del cel, lentament  , la sorra de la platja es va cobrint de les flors de les tovalloles dels estiuejants  i els cossos  lluen dintre i fora de l’aigua .I tu t’has fet dos regals  pel teu aniversari, avui és un dia especial un dia on part de la teva vida passa per la teva ment, on et plantejes que has fet i com ha nat , tu has tornat a començar de nou I et trobes cada dia en un camí diferent. Treus els regals dos llibres i  de pòesia. Assaboreixes els versos a la llengua dolç i salat. . Et seus a terra  en unes petites escalates de pedra d’accés a la platja  i veus unes flors petites  de buguenvil.lia vermelles  que juguen a terra amb la brisa sommolenta i  mentre el  cel s’ha cobert de núvols i sembla que caura un bon xàfec,,Al carrer tothom fa  corredises.i cauen les gotes com unes cordes gruixudes.
 Has rebut la trucada i  ha canviat el dia els moments han tornat a tenir só  musicalitat  ,et trobes com un nen petit en sabates noves i penses que a cops a la vida les coses més petites, aquelles que fan badallar el cor  que et desperten els sentits  són les que t’ importen.I penses ,ens veiem al vespre, cada vespre , vull tenir molts dies així molts moments  . repeteixes aquella canço  que et va venir a la ment un matí  fen el café i l’aroma de les flors mentre prens una infusió  de menta amb llimona..


Menta con limón
Hoy és tu cumpleaños, seguro que llama! Es  el primer pensamiento que haces al despertar i desaces las sabanas de un lado a otro y haces volar palomas y almuerzas un café y pides un croassant con sabor a chocolate, recién sacado del horno y  de golpe también absorves el azul turquesa del cielo ,lentamente.La arena de la playa se va cubriendo de las flores de las toallas de los veraneantes y los cuerpos luzen dentro y fuera del agua.Y tu te has hecho dos regalos para tu aniversario, hoy es un dia muy especial, un dia donde parte de tu vida pasa por tu mente, donde te planteas que has hecho y como te ha ido.Tu has vuelto a empezar de nuevo y te encuentras cada dia en un camino diferente .Sacas tus regalos dos libros y de poesía,Degustas los versos en la lengua duice y salado.Te sientas en la tierra en unas pequeñas escaleras de piedra de acceso a la playa y ves unas flores pequeñas de buganvilla rojas que juegan en la tierra con la brisa somnolienta y mientras el cielo se ha cubierto de nubes y parece que caera una  buena lluvia.En la calle todo el mundo corre y caen las gotas como cuerdas gruesas.
Has recibido la llamada y ha cambiado el dia , los momentos han vuelto a tener musicalidad, te encuentras como un niño pequeño con zapatos nuevos y piensas que a golpes en la vida las cosas mas pequeñas aquellas que hacen bostezar el corazón que te despiertan los entidos , són las más importantes .Y piensas nos vemos al anochecer, cada anochecer, quiero tener muchos días asi , muchos momentos, repites aquella canción que te vino a la mente una mañana tomando un café y el aroma de las flores mientras tomas una infusión de menta con limón