jueves, 16 de abril de 2015


Homo sapiens.

La gran broma que ens juga la biología, és  que connectes amb els altres abans de saber-ne res. En el primer moment ja ho entens tot. Hi ha una atracció mutua. És part de l’encis , potser però és una part que, si me la pogués estalviar , seria molt més feliç, el sexe és tot l’encís que aquí fa falta. Ella pensa li estic  explicant qui sóc, està interessant  en qui sóc.i  és veritat  tinc ganes de saber qui és perquè me’n vull anar al llit amb ella , que té a veure tot això  pensó amb els seus pits i la seva pell i amb com es mou? L’instint animal sí. Vols que quedem algún dia per anar al teatre? Li vaig demanar i en aquell moment jo no sabia sí tenia o no novio  o anava en ningú  però tant se me’n donava. Ella va dir que sí  aceptava l’invitació.Vam anar a sopar i després  al teatre i jo estaba assegut al seu costat contemplant-li  aquell escot meravellós i una pell que em vénen ganes  de llepar-l’hi. Al teatre, a les fosques, el poder de la seva immobilitat era per mi enorme, que podía haver de més eròtic en aquella situación que l’absència aparent en la dona que t’atrau que tota intenció erotica. No hi ha igualtat sexual, és una cosa desenfrenada que no es pot repartir amb mesura. No és la meitat tu i la meitat jo  com en una transacció comercial. Sento un caos eròtic de la desorganització profunda que comporta l’exitació erótica. En una relació sexual tornes a ser un home primitiu, un home de les cavernesi no sé sí la solución és veure-la més  o veure-la menys o deixar-la de veure del tot, renunciar a ella, cometre la  bestiesa de deixar – la  escapar voluntariament, m’havia enamorat.


La gran broma que nos juega la biología , es que conectas con los otros antes de saber nada.En el primer momento ja lo he entendido todo.Y hay una atracción mutua.Es parte del encanto puede ser pero es una parte que si me la pudiera ahorrar, seria mucho mas feliz, el sexo es toto el  encanto que aquí falta.Ella piensa le estoy explicando quien soy, esta interesado en quien soy y es verdad tengo ganas de saber quien es porque me quiero ir a la cama con ella, que tiene que ver esto pienso con  sus pechos, su piel, y como se mueve? El instinto animal si. Quieres que quedemos algún  dia para ir al teatro? Le dije y en aquel momento yo no sabia si tenia novio o iba con alguien, pero me daba igual. Ella dijo que si que aceptaba la invitación. Fuimos a cenar y después al teatro y yo estaba sentado a su lado contemplándole aquel escote maravilloso y una piel que me venían ganas de lamer. El teatro a oscuras, el poder de su inmovilidad era para mi enorme, que podía haber de mas erotico en aquella situación que la ausencia aparente en la mujer que te atrae que toda la intención erotica. No hay igualdad sexual, es una cosa desenfrenada no se puede repartir mesuradamente, no es la mitad tu y la mitad yo como en una transacción comercial. Siento un caos erotico de la desorganización profunda que comporta la excitación erotica. En una relación sexual vuelves a ser un hombre primitivo, un hombre de las cavernas, no sé si la solución és verla más o verla menos  o dejar de verla del todo, renunciar a ella, cometer la  bestieza de dejarla escapar voluntariamente me había enamorado.

Home sapiens.

Homo sapiens

La gran broma que ens juga la biología, és  que connectes amb els altres abans de saber-ne res. En el primer momento ja ho entens tot. Hi ha una atracció mutua. És part de l’encis , potser però és una part que, si me la pogués estalviar , seria molt més feliç, el sexe és tot l’encís que aquí fa falta. Ella pensa li estic  explicant qui sóc, està interessant  en qui sóc.i  és veritat  tinc ganes de saber qui és perquè me’n vull anar al llit amb ella , que té a veure tot això  pensó amb els seus pits i la seva pell i amb com es mou? L’instint animal sí. Vols que quedem algún dia per anar al teatre? Li vaig demanar i en aquell momento jo no sabia sí tenia o no novio  o anaba en ningú  però tant se me’n donava. Ella va dir que sí  aceptava l’invitació.Vam anar a sopar i després  al teatre i jo estaba assegut al seu costat contemplant-li  aquell escot meravellós i una pell que em vénen ganes  de llepar-l’hi. Al teatre, a les fosques, el poder de la seva immobilitat era per mi enorme, que podía haver de més eròtic en aquella situación que l’absència aparent en la dona que t’atrau que tota intenció erotica. No hi ha igualtat sexual, és una cosa desenfrenada que no es pot repartir amb mesura. No és la meitat tu i la meitat jo  com en una transacció comercial. Sento un caos eròtic de la desorganització profunda que comporta l’exitació erótica. En una relació sexual tornes a ser un home primitiu, un home de les cavernesi no sé sí la solución és veure-la més  o veure-la menys o deixar-la de veure del tot, renunciar a ella, cometre la  bestiesa de deixar – la  escapar voluntariament, m’havia enamorat.

La gran broma que nos juega la biología , es que conectas con los otros antes de saber nada.En el primer momento ja lo he entendido todo.Y hay una atracción mutua.Es parte del encanto puede ser pero es una parte que si me la pudiera ahorrar, seria mucho mas feliz, el sexo es toto el  encanto que aquí falta.Ella piensa le estoy explicando quien soy, esta interesado en quien soy y es verdad tengo ganas de saber quien es porque me quiero ir a la cama con ella, que tiene que ver esto pienso con  sus pechos, su piel, y como se mueve? El instinto animal si. Quieres que quedemos algún  dia para ir al teatro? Le dije y en aquel momento yo no sabia si tenia novio o iba con alguien, pero me daba igual. Ella dijo que si que aceptaba la invitación. Fuimos a cenar y después al teatro y yo estaba sentado a su lado contemplándole aquel escote maravilloso y una piel que me venían ganas de lamer. El teatro a oscuras, el poder de su inmovilidad era para mi enorme, que podía haber de mas erotico en aquella situación que la ausencia aparente en la mujer que te atrae que toda la intención erotica. No hay igualdad sexual, es una cosa desenfrenada no se puede repartir mesuradamente, no es la mitad tu y la mitad yo como en una transacción comercial. Siento un caos erotico de la desorganización profunda que comporta la excitación erotica. En una relación sexual vuelves a ser un hombre primitivo, un hombre de las cavernas, no sé si la solución és verla más o verla menos  o dejar de verla del todo, renunciar a ella, cometer la  bestieza de dejarla escapar voluntariamente me había enamorado