domingo, 26 de julio de 2015En la botiga de la vida.


M’he passat mitja vida perdent coses.I l’altra mitja, buscant-les. Hauria de tornar a néixer, potser aquest equívoc que em fan patir i foraden el meu cor no hi serien. Demanaria ser més astuta, més insensible i més racional. Aquesta racionalitat que te molta gent i que els permet fer mal i no sentir absolutament res de res. Sempre volem el que no tenim, som contradictoris per defecte, insatisfets per naturalesa. No us heu preguntat mai, com és que sovint ens sembla millor allò que no tenim? És per això: perquè no ho tenim. Perquè tan bon punt som allà on tant hem desitjat de ser-hi, automàticament ho deixem de valorar, per tornar a anhelar allò que teniem abans. Un embolic. I no és gens divertit. El sexe provoca una reacció sempre. Allò que diuen només va ser un polvo, si repeteixes no és cert, perquè un et poses al llit amb algú i t’agrada o no, et fa fàstic, i sí és així no ho faràs. I sí repeteixes què passa, ¿ningú no té la clau dels sentiments, ningú pot fotre’ls fora... Llavors dir tinc sexe i no hi ha res, és mentir i mentir-se, i a títol d’humor és més fàcil canviar de sexe que de línia telefònica, tothom canvia constantment de tot

Stop!, tinc la sensació de que les coses cada cop passen més de pressa, a un ritme trepidant, com si les coses tinguessin fins i tot data de caducitat. Quan no tens parella, en voldries. I quan en tens, la canviaries Quan estàs enamorat aquesta sensació et treu les ganes de menjar i perds el cap, és realment adrenalina en estat pur, a mi em passa i sóc conscient del feliç que sóc. I quan no tens a ningú amb qui compartir, somnies amb la persona amb qui compartir. L'eterna contradicció.

La paciència és altra cosa a tenir en compte, perquè la vida és un constant esperar. Paciència i quan vols una cosa, t’agrada tenir-la ja, esperant que plogui, esperant que arribe l’estiu, esperant que arribe l’amor, esperant, esperant.., i mentres la vida és tot allò que passa ràpidament i que no esperes. És realment allò que no voldries a cops ni viure. I els dies estan plens de petits moments, congelats. Moments quotidians que constantment et fan pensar.

I penses que es venen parcel·les a la lluna i et sens un extraterrestre cada cop més i més clar la teva parcel·la de la vida amb el teu extraterrestre per una eterna galàxia.


En la tienda de la vida.

Me he pasado media vida perdiendo cosas y la otra media buscandolas. Habria de volver a nacer puede que estos equivocos que agujerean mi corazón no estarian.Pediria ser astuta, mas insensible y mas racional.Esta racionalidad que tiene mucha gente que les permite hacer daño y no sentir nada de nada.Siempre queremos lo que no tenemos , somos contradictorios por defecto, insatisfechos por naturaleza. No os habeis preguntado nunca como ha menudo nos parece mejor aquello que no tenemos?Es por eso porque no lo tenemos. porque cuando estamos donde hemos deseado estar, automaticamente lo dejamos de valorar, para volver anhelar aquello que teniamos antes.Un lio y no es nada divertido. El sexo provoca una reacción siempre.Aquelo que dicen solo fue un polvo, si se repite no es cierto, porque cuando uno se mete en la cama con alguien, te gusta o no te gusta , te da asco, si es asi no loharas .Y si repites que pasa ninguno tiene la llave de los sentimientos, nadie los puede echar fuera, entonces decir tengo sexo y no hay nada es mentir és mentirse y a titulo de humor és mas facil cambiar de sexo que de linia telefonica.. Todo el mundo cambia constantemente de todo.

Stop! tengo la sensación de que las cosas pasan cada vez mas deprisa a ritmo trepidante, como si las cosas tubieran  hasta fecha de caducidad.Cuando no tienes pareja la quieres y cuando la tienes la cambiarias. Cuando estas enamorado esta sensación te quita el hambre y pierdes la cabeza y relamnete ´és adrenalina pura a mi me pasa y soy consciente de lo feliz que soy y cuando no tienes con quien compartir sueñas con la persona con quien compartir. La eterna contradicción.

La paciéncia és otra cosa a tener en cuenta en la vida, porque la vida es una constante esperar. Paciencia i cuando quieres una cosa te gusta tenerla ya, esperando que llueva, esperando que llegue el verano ,esperando que llegue el amor, esperando, esperando y mientras la vida és todo aquello que pasa rapidamente y que no esperas.És realmente aquello que no querrias a veces ni vivir. Y los dias estan llenos de pequeños momentos congelados, momentos cotidianos que constantemente te hacen reflexionar.

Y piensas que se venden parcelas en la luna y te sientes un extraterrestre cada vez más i mas clara tu parcela de vida con tu extraterrestre por una eterna galaxia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario